ساپورت پوش ها بدانند

ساپورت پوش ها بدانند که…

هرچه جذب‌تر بهتر؛ این چیزی است که در سال‌های اخیر به‌عنوان مد رایج شناخته می‌شود. چندسالی است پوشیدن شلوارهای چسبان به مد رایج تبدیل شده‌است و پای ساپورت‌ها هم به میان آمده است.

شاید کمتر کسی پیدا شود که زیبایی را بر سلامت تر جیح دهد، پس بد نیست موارد ناگفته ای را از ساپورت ها بدانید:

خون رسانی در سطح پوست دچار مشکل می شود

خون در سلامت و بیماری یا حتی در مرگ و زندگی شما نقش اصلی را ایفا می‌کند و اگر به هر دلیلی خون‌رسانی در بدن‌تان درست انجام نشود، خطر جدی متوجه سلامت‌تان خواهد شد. گرچه در بسیاری موارد، اختلال‌های درونی بدن روند خون‌رسانی را دچار مشکل می‌کند، اما نمی‌توان انکار کرد که انتخاب لباس‌های شما هم بر این موضوع تاثیر قابل توجهی می‌گذارد. لباس‌های تنگ فرایند خون‌رسانی به پوست را کاهش می‌دهند، و اعصاب‌تان نیز آسیب می‌بیند. اعصاب در تمام قسمت‌های بدن شما حضور دارد و کوچک‌ترین اشتباهات شما می‌تواند به آنها آسیبی جدی وارد کند. اعصاب پوست قسمت‌های زیرین بدن بر اثر پوشیدن شلوار تنگ و ساپورت آسیب می‌بیند اما چون علامت آسیب‌دیدگی مخفی است، شما متوجه این آسیب‌دیدگی نخواهید شد. بی‌خبر ماندن از آسیب‌دیدگی‌ها و نادیده گرفتن آنها شدت مشکلات را بیشتر می‌کند.

بوی بد و زننده

بدبویی یکی از عوارض شایع ساپورت‌پوشی است. کسانی که ساپورت و شلوار تنگ می‌پوشند، معمولا متوجه بوی بد عرق در اندام تناسلی و پاهای‌شان می‌شوند. ساپورت‌ها تنگ هستند و باعث گرم شدن سطح پوست می‌شوند. باکتری‌هایی که روی سطح پوست زندگی می‌کنند، بر اثر گرما تجزیه می‌شوند و عرقبودار می‌سازند.

ساپورت پوش ها بدانند
ساپورت پوش ها بدانند

از لحاظ بهداشت زنان در خطر قرار دارید

پوشیدن شلوار تنگ یا ساپورت درواقع با بهداشت فردی مغایرت دارد و باعث ابتلا به عفونت و بیماری‌های دستگاه تناسلی زنان می‌شود. یکی از این مشکلات عفونت کاندیدیاز است. اندام تناسلی زنی که ساپورت پوشیده به دلیل گرما و تعریق، مرطوب می‌شود و ساعت‌ها به همان شکل باقی می‌ماند.
اگر بدن شما هم مستعد ابتلا به این عفونت‌هاست و بعد از یک دوره درمان باز هم مشکلات قبلی سراغ‌تان می‌آید، بهتر است به جای ساپورت یا شلوار تنگ، لباس‌هایی بپوشید که از الیاف طبیعی مثل نخ و پنبه تهیه شده باشند و مانع عبور جریان هوا نباشند. اگر به چنین لباس‌هایی دسترسی ندارید، لااقل پوشش‌های گشادتر و نازک‌تری را انتخاب کنید که اجازه تعریق بیش از اندازه و رشد باکتری‌ها را به آنها نمی‌دهند.

عر ق سوز می شوید

اکثر ساپورت ها به دلیل داشتن الیافی که خاصیت کشسانی داشته باشند، بیشتر از مواد نفتی تهیه می شوند. این مواد که به سطح پوست می چسبد سبب تعریق زیاد و عدم توانایی پوست برای هوا رسانی و خشک شدن است. در نتیجه انباشته شدن عرق و ساییده شدن مکرر پوست سبب ایجاد عرق سوز شدن پوست آن ناحیه می شود.


دیدگاه‌ها

دیدگاهتان را بنویسید