آیا لوازم آرایش شما آلوده اند؟

آیا لوازم آرایش شما آلوده اند؟

آلودگی‌ها و باکتری‌هایی که روی دست و صورت هستن یا در هوا معلق‌اند می‌توانند بر لوازم آرایش ؛ برس‌ها ، فرچه‌ها و اپلیکاتورها بنشینند و در صورتی که ما هر یک از این مواد را که به ویروس ها و باکتری ها آلوده شده به صورت بزنیم همین عوارض را به دنبال خواهد داشت. دقت کنید که ما خودمان با رعایت نکات بهداشتی کوچکی می توانیم سلامتمان را حفظ کنیم.

در لوازم آرایش ما چه چیزی های پیدا می شه؟

محققان دانشگاه نیو جرسی برای شناسایی این موضوع در مدت زمانی حدود ۲ سال اشانتیون‌هایی را که در فروشگاه‌های لوازم آرایشی بهداشتی در اختیار مشتریان برای تست قرار می‌گرفت را مورد آزمایش قرار دادند و تقریبا در این مدت ۲۰ نوع مارک مختلف بررسی شد. نتایج تحقیقات نشان داد ۶۷ درصد مواد مورد آزمایش آلوده به انواع باکتری‌ها از جمله ایکولای بود که می‌تواند مسبب بروز عفونت‌هایی همچون عفونت‌های التهابی بشود که معمولا خانوم های که مستقیما از مواد آرایشی آلوده استفاده می کنن دچار التهابات مختلفی می شوند.

در این مواد همچنین انواع کپک‌ها، قارچ‌ها، باکتری‌های مقاوم به دارو و… هم شناسایی شد. برخی لوازم آرایش آلوده‌ترند برخی لوازم و مواد آرایشی بیش از سایرین محل مناسبی برای رشد باکتری‌ها هستن. باکتری‌ها نمی‌توانند در مواد پودری رشد کنن در حالی که به راحتی در مواد مرطوب رشد می‌کنن. به همین دلیل رژ‌های مایع و ریمل‌ها محل‌های مناسبی برای رشد باکتری‌ها هستن. تمام مواد آرایشی روغنی مانند رژلب‌ها و برق‌لب‌ها یا رژگونه‌ها و کرم‌پودرهای چرب می‌توانند محل تجمع باکتری ایکولای و سالمونل باشن. در صورتی که این مواد به باکتری‌ها آلوده شوند شما با وارد کردن آنها به دهان و چشم‌های‌تان به راحتی بیمار می‌شوید. خیلی راحت این مواد به کودکان و همسران این خانوم ها هم منتقل میشه و بعضا هم منشاء این بیماری ها برای این افراد ناشناخته باقی می مونه.

آیا لوازم آرایش شما آلوده اند
آیا لوازم آرایش شما آلوده اند

به نکات زیر توجه کنید.

به تاریخ مصرف مواد آرایشی توجه کنید برای پیشگیری از بروز چنین آلودگی‌هایی شرکت‌های تولیدکننده مواد آرایشی به محصولات خود نگه‌دارنده اضافه می‌کنن. گرچه این نگه‌دارنده‌ها از ورود باکتری به مواد آرایشی پیشگیری می‌کنن، اما با پایان مدت زمان مصرف و رسیدن به زمان انقضای محصول، این نگه‌دارنده‌ها هم اثر خود را از دست می‌دهند. به همین دلیل است که توصیه ‌می شه لوازم آرایش خود را اگر هنوز هم سالم‌اند با رسیدن به تاریخ انقضا دور بندازید. برای مثال، تاریخ مصرف یک ریمل ۳ ماه است و رژلب، کرم‌پودر، رژگونه و سایه‌های پودری را ۱ تا ۲ سال می‌توانید استفاده کنید به این زمان بها داده و اگر حس کردید کرم شما بوی بدی گرفته فورا آن را دور بیندازید. جلوی آلوده شدن را بگیرید در عین حال که باید به تمامی مسائل قید شده پایبند باشید توصیه‌های زیر هم به شما کمک می‌کنه جلوی آلوده شدن لوازم آرایشی مورد استفاده خودتون رو بگیرید. روی تمامی کرم‌ها تاریخ تولید و انقضا درج شده دقت کنید که سلامتی شما از هر چیزی بیشتر ارزش داره بخاطر یکمی از مواد آرایشی که مصرف نشده و باید دور ریخته بشن سلامتی تون رو به خطر نندازید.

  • شستشوی دست ها را فراموش نکنید

دست‌های‌تان را بشویید. بیشترین میزان آلودگی از طریق تماس دست با کرم به صورت منتقل ‌می شه.

  • شریک لوازم آرایش دیگران نشوید

از لوازم آرایش به صورت شخصی استفاده کنید. اینکه دوست یا خواهر شما پوست خوبی دارند و به بیماری خاصی دچار نیستند دلیلی نیست که بخواهید مواد آرایشی‌تان را با آنها شریک شوید.

  • از اسفنج ها ی قابل شستشو استفاده کنید

اپلیکاتورهای قابل شستشو تهیه کنید اسفنج‌ها یا اپلیکاتورهایی که کارخانجات تولیدکننده، داخل مواد آرایشی قرار می‌دهند عمر طولانی نداشته و می‌توانند محل مناسبی برای رشد باکتری‌ها باشن. بهتر است اپلیکاتورهای قابل شستشو تهیه کرده و از آنها استفاده کنید.

  • روی دستتون تست رو انجام بدید.

حین استفاده از تسترها محتاط باشید فروشگاه‌های لوازم آرایش باید برای هر مشتری که می‌خواهد مواد آرایشی را تست کنه یک اپلیکاتور یکبار مصرف در اختیار او بگذارد. اگر به محلی رفتید و این قانون در آنجا رعایت نمی‌شد هرگز محصولات آرایشی را به صورت نزده و آن را پشت دست‌تان تست کنید.

همه این نکات برای سلامتی شما مفید هستن و باید از این قوانین پیروی کنید موفق باشید دوستان