رژیم کم کالری برای پر خورها

رژیم کم کالری برای پرخور ها

ما توقع نداریم که هر کسی بتواند بدون استفاده از خوراکی های غنی و خیلی مغزی و یا حتی بدون استفاده از کره، خامه، پنیر، روغن، و یا هر چیز دیگری آشپزی کند و دقیقا به همان نتیجه مورد نظرش برسد. بد نیست در اینجا از یک خوش خوراک بزرگ یادی بکنیم که او متوجه شده بود که کم کردن کالری تنها راه چاره طبیعی و بی خطر برای افراد چاق یا کاندید های چاقی است. او کسی نیست جز هنری بابینسکی که به علی باب معروف بوده است او یک متخصص عصاب و مهندس راه ساختمان بود. البته شغل دوم او زندگی اش را پر ماجرا کرده بود. و به همین خاطر تبدیل به یک فرد خوش خوراک شده بود.

علی باب دائما به یک کافه رستوران کوچک که خانوم جالبی به نام مادام ژنو آن را اداره می کرد رفت و آمد می کرد. مادام ژنو آدم پر خور لاغری بود. که هر شب مهمان زیرکی همچون علی باب نزد او می آمد که وانمود می کرد در طول روز مشغول کار هایش بوده و کل روز را چیزی نخورده است. از این رو هر شب به آنجا می آمده و تا آنجا که می توانسته است ز خود پذیرایی می کرده، او در سال ۱۹۳۰ کتاب قطوری با عنوان آشپزی نوشته بود که شاید بتوان گفت این کتاب نتیجه تمام آن خوش خوراکی هایش بوده است. این کتاب یک شاهکار تنوع غذایی بود که دستورات غذایی دشواری را در بر داشت. او در این کتاب تمامی چیز هایی را که سر میز غذا اعم از نوشیدنی ها، غذا های فرانسوی، خارجی، بومی و غیره بومی را سر میز غذا در رستوران مادام ژنو خورده بود توضیح داده بود. بنا بر نظر او به طور مثال اگر یک مرد بالغ با قدی حدود ۱۷۵ سانتی متر و ۷۵ کیلو گرم وزن را در نظر بگیریم، او روزانه برای استراحت فعالیت قلب وتنفس ۲۲۰۰ کالری انرژی مصرف می کند. حال گرفتن یک رژیم غذای کم کالری برای این فرد او را دچار کمبود کالری می کند. که بدن این فرد. مجبور به جبران آن است. که این کمبود کالری از اندوخته های بدنی فرد جبران می شود به این ترتیب مقادیر ربی ذخیره شده در بدن تبدیل به انرژی می شود. و با این کاهش چربی فرد به تناسب اندام و یا حتی لاغری خواهد رسید.

رژیم کم کالری برای پر خورها
رژیم کم کالری برای پر خورها

امروزه دیگر هر کسی به خوبی می تواند عناصر بکار برده شده در رژیم کم کالری را بشناسد. علاوه بر این علی باب فقط به شرح یک تئوری اکتفا نکرد او به ویژه مرضی را که چاقی شکمو ها نامیده می شد مطالعه کرد و بر آن اساس رژیم غذایی را توصیه کرد که آن رژیم چیزی جز لیستی از غذا هی کم کالری همچون گوشت های کبابی، سبزی جات سبز، میو ها، نوشیدنی های بی شکر، و حذف کامل موادی همچون نان، آرد، سس و شیرینی بود. او در اطرافش به نتایج عجیبی دست یافت. او در مورد یکی از دوستانش که آدم پر خوری با وزن زیاد بود، که در سن ۵۱ سالگی با قدی حدود۱۴۸ سانتی متر وزنی حدود ۱۵۰ کیلو گرم داشت به نتایج چشمگیری دست یافت. علی باب موفق شد به او کمک کند که در عرض ده ماه ۴۰ کیلو وزن و ۴۰ سانتیمتر از دور کمرش را کم کند و دوباره بتواند به زندگی و فعالیت طبیعی برگردد. علی باب در کتاب خود درباره رژیم کم کالری اش این گونه می نویسد: (من این رژیم غذایی را با کمی تغییر به خانوم هایی که خیلی چاق یا پف کرده نباشند توصیه کردم آنها به واسطه ندک غیراتی که در رژیم غذایی شان دادند در عرض هشت ماه، دوازده تا پانزده کیلو گرم وزن کم کردند، که این کاهش وزن برای به دست آوردن جذابیت از دست رفته شان کافی بود.)

از زبان این نویسنده خوش خوراک این چنین می خوانیم : ( من خیلی نمی توانستم همه آدم های پر خور و چاق را به ادامه این رژیم ملزم کنم آنها خودشان کم و بیش به مسئله چاقی و خطری که سلامتی آنها را تهدید می کند پی خواهند برد. و نباید آن را کوچک بشمارند. آنها باید متوجه افزایش لذت خوش خوراکی که بر اثر تجربه خواهند شناخت بشوند، زیرا اندک نیستند تعداد کسانی که به آشپزی خوب اهمیت می دهند، آن هم وقتی که آن را با ولع می خورند یا برایشان این نکته مهم است که زندگی بخاطر خوردن نیست، خوردن برای زنده ماندن است. و البته وقتی آدم غذا می خورد، باید مثل هر کار دیگری آن را به بهترین و لذت بخش ترین شیوه انجام دهد.

لیستی از غذا های پر کالری

اگر شما می خواهید یک اندام جوان و زیبا داشته باشید. تا جایی که امکان دارد. از فهرستی که در زیر برایتان اعلام می داریم بر حذر باشید و از خوردن آنها اجتناب کنید.

ماهی ساردین، خامه، نان، آرد، شیرینی ها، کلوچه گندم، خرم، بادام، ماهی کولی، مار ماهی ها، ماهی سرخ کرده، ماهی های دودی، نوشیدنی های شکر دار، آواکادو، موز، کره ،بیسکویت، آب نبات ها، مرغابی، خاویار، مغز، شکلات، کمپوت، مربا، منسرو گوشت گاو، پنیر ها، میوه های خشک، بستنی ها، شاه ماهی، روغن ها ( بجز کنجد هسته انگور و زیتون) ژامبون، دنبه حیوانات، مایونز، عسل، گردو، غاز، ماهی های روغنی، ماهی های نمک دار، چیپس ها، راگو، کشمش، شکر، تن ماهی، دل و جگر، شربت ها، گوشت های چرب،

برای داشتن تناسب اندام هرگز از قدرت انرژی زایی غذا ها بی اطلاع نباشید زیرا این بی توجه هی سبب می شود تا کالری های زیادی را برای بدنتان تدارک ببینید کالری هایی که بدن نمی تواند انها را بسوزاند و این کالری اضافه تبدی ب چربی می شود. بیشتر کسانی که هیکل های چاق دارند دقیقا به دلیل این بی توجهی در مراقبت های غذایی شان دچار عارضه اضافه وزن می شوند. در این هنگام باید با اتکا به رژیم های کم کالری که در هر جایی می توان آنها را انجام داد به وزن ایده آل خود برسیم در مطلب آینده از این نوع رژیم ها را برای شما توضیحاتی را می دهیم در ادامه مطالبی که در مجله گل گیس به سمع م نظر شما می رسد می خواهیم مجموعه ای از رژیم های کم کالری با انواع مختلف ذاهای کم کالری را برای شما عزیزان فراهم آوریم.


منتشر شده

در

توسط

برچسب‌ها:

دیدگاه‌ها

دیدگاهتان را بنویسید